Специална охрана ще пази гардероба с уникалните сценични костюми, с които Филип Киркоров ще се покаже пред българската публика. Част от дрехите са от антиалергична материя, а други са тъкани със златни нишки.

Тоалетите на руската мегазвезда са ценни и с това, че са поръчвани само в една бройка и нямат копие. Гардовете няма да се набиват на очи, но за разлика от личните охранители на мегазвездата, ще следят нищо да не бъде пипнато от сандъците с дрехи.

Тоалетите и цялото оборудване на звездата ще кацне на родна земя на 28 юни заедно със самия Киркоров. Той идва у нас, за да изнесе на 29 юни грандиозния си спектакъл „Просто подари" в зала 1 на НДК. С него певецът слага начало на лятното си турне в България. Освен в София, той ще има участия в Пловдив, Варна и Бургас. Кралят на руската естрада Филип Киркоров пристига със свита от 35 човека, съобщиха организаторите от компания DEGRIS. Всяка стъпка на мегазвездата у нас ще бъде заснета от постоянно пътуващи с него режисьор и оператор. Те са нещо като личната телевизия на певеца, както сам той обича да се шегува.

Най-популярната поп звезда в Русия ще бъде придружавана от лични гримьори, фризьори, масажисти, озвучители, осветители, пиротехници, оркестър, беквокалисти и собствен балет. Сред 12-те ефектни танцьори, съпровождащи Филип Киркоров по всички световни сцени, са включени част от примите на руския балет “Тодес”.

Към групата е и бащата на Филип Киркоров - Бедрос Киркоров, който ще бъде специален гост на всички концерти от турнето и ще изпълни няколко композиции на италиански език. След концерта си в София се очаква Филип да отдели време и за раздумка с добрите си приятели Катя и Здравко от „Ритон". В тяхна компания той ще похапне от любимите си български кебапчета и шопска салата, обилно полети и с кола.

източник: "Монитор"