Фолк певицата Кали прибегна до помощта на гардове, за да смени 10-сантиметровите си токчета с кецове.

Трансферът на обувките се случи на сцената по време на нейно участие в клуб в Пловдив. В началото откритието на Слави Трифонов излезе с минижуп и елегантен топ в черно и бяло, комбиниран с чепици в актуалния за сезона цвят корал.

Още преди да завърши първата част на сета си обаче изпълнителката на „Пауза” призова фен от първия ред да й подложи рамо да се опре, а човек от охраната свали токчетата й и й асистира да обуе бели кецове. Малко по-късно Кали зарадва мъжката част в клуба със спортен тоалет в черно, който наподобяваше комбинация от цял бански и оскъдна балетна пачка.

В момента гласовитата брюнетка разпуска в Поморие, където е ангажиран мъжът й, туроператора Влади. Наесен Кали се връща в училище, за да завърши поредното ниво на испански език. Той е шестият в трудовата й биография, но е първият, който смята да овладее до ниво превод и преподаване.

„Следващите две години това ще правя. Уча от миналия ноември, а наскоро прочетох и първата си книга на испански без въобще да ползвам речник. Иначе знам гръцки, даже местните не разпознават акцента ми заради дефект, който имам – едно съскане, което се оказа от полза и в испанския. Знам английски – всичко разбирам, но трудно говоря, трябва да го затвърдя. Разбирам немски и тъй като съм човек, отраснал в соца, владея руски”, сподели за „Монитор” звездата.