Записването за кастингите на Мис Плеймейт в България вече започнаха, а финалният ден, в който красавиците ще могат да изпратят разголените си снимки, се оказа 24 май. Организаторите Христо Сираков, Любен Дилов-син и Борис Гълъбов са решили точния списък на разкрепостените мацки да стане ясен именно на празника на българската писменост и култура, но какви са мотивите им засега остава тайна. Факт е обаче, че именно на деня на славянските букви ще бъдат оповестени имената на новата порция плеймейтки, които искат да минат по стъпките на Николета Лозанова, Златка Димитрова, Маги Бадер и последната носителка на титлата Playmate 2017 Нора Недкова.


До 24 май, най-сексапилните момичета могат да изпратят свои снимки на cast.playboy@gmail.com. Претендентките ще се се включат в кастинг, а избраниците ще бъдат представени на пищни събития в най-хитовите заведения в България. 12-те най-изкусителни момичета ще се борят за титлата Playmate Of The Year 2018 през декември.



През 2016 Playmate стана чаровната бизнесдама с безупречно тяло - Маги Бадер, която е и първата майка, носителка на титлата. Playmate 2017 стана известен с “еко сезон”, в който се включиха цели 13 претендентки, а повечето момичета бяха абсолютно натурални.