Щерката на покойния наркобос Фатик Александра Тюркмен отново може да се похвали с ново гадже.

Студентката от НАТФИЗ сменя мъжете като носни кърпички.

Синеоката красавица е забърсала младок на име Даниел Петров, който според запознати произхождал от добре осигурено финансово семейство и разполагал с всичките благини на тлъстите им банкови сметки.



Тюркмен е към средата на образованието си в Театралната академия, но според нейни преподаватели дори след две години обучение все още не може да се забележи и наченка на талант у момичето. Затова и повечето преподаватели тотално се гаврели с нея, като давали на мафиотската щерка да играе незабележими роли, без грам реплика.

„Тя е вечно дръвцето или храстчето в някоя постановка. Подиграват й се, а тя не го разбира", разказаха колеги на Александра.



Всичко това обаче въобще не притеснявало Тюркмен. Още повече че на този етап много повече я вълнували мъжете и любовта, а театърът за нея бил нещо като хоби. Наследничката на Фатик гледала само да се забавлява, без да мисли за бъдещето. Това несериозно отношение на гангстерската щерка страшно ядосвала преподавателите й, които възприели поведението й като подигравка спрямо тях.



Отгоре на всичко Александра дразнела и своите колеги и приятели с високия си стандарт на живот. Тя почти всеки ден идвала с нови и различни коли на училище. Карали я момчета с много мангизи в джоба, после пък я прибирали след лекциите и я водели по лъскави ресторанти, докато другарите на Александра от класа й се чудели как да напълнят хладилника в мизерното студентско общежитие на НАТФИЗ.