Мариан Кюрпанов изгорял от танцувалното шоу „Денсинг старс" заради омразата, която изпитвал към него танцьорът Атанас Месечков.

Професионалистът, за когото се твърди, че заглежда само собствения си пол, направо не можел да понася модела и настоял изрично пред продуцентите красавецът да бъде изгонен.

„Двамата просто не можеха да работят заедно", споделят от екипа на предаването. Почти нямало ден, в който бившият партньор на каскадьорката Стелла Ангелова да не нахлуе бесен в офисите на сценаристите и редакторите, крещейки:

„Тоя за нищо не става, много е спънат, срам и позор, трябва да бъде махнат, иначе аз се махам, не мога да гледам такава посредственост", разкриват думите му хора зад кулисите, пише ''Всеки ден''.

Причината за враждата между Месечков и Кюрпанов се криела в миналото. Преди няколко години двамата имали кратка, но бурна афера, която приключила доста нещастно за Наско.

*Наско

„Той беше доста хлътнал по Мариан, все пак Кюрпанов си е доста красив и желан мъж, преди години Атанас не беше толкова популярен и не получаваше достатъчно пари, така че не можеше да отговаря на стандартите му", казват общи приятели на бившата двойка.

Месечков бил разкаран от Кюрпанов само няколко седмици след началото на връзката им, и то по доста безпардонен начин. Кюрпанов просто спрял да му се обажда и започнал да го отбягва по барове и дискотеки.

*Мариан

„Наско бе много наранен от поведението му, той тогава беше още млад и много впечатлителен, Кюрпанов му разби сърцето и той още не му е простил", споделят приятели на Месечков.

Мариан оставил толкова дълбока следа в емоционалното състояние на Наско, оттогава той само мислел как да му отмъсти.

Попадането на модела в „Денсинг старс" дало тази възможност на Месечков. Той не се успокоил, докато не спомогне за изритването на Мариан от шоуто.

Превръщал репетициите му в ад, както и появата му на дансинга. Измислял всякакви начини да саботира представянето и да му се подиграва зад кулисите.