Майкъл Джексън е имал богата колекция порнографски материали в ранчото си Невърленд през 2003-та, според данни на полицията за опис на собствеността след нейното претърсване, пише Daily Mail.

Много от тези книги и клипове фигурират в документи на съда, изпратени след като младо момче признало, че е било малтретирано сексуално много пъти от изпълнителя.

Полицейските доклади твърдят, че само в спалнята и банята на Джексън има поне седем колекции, намерени при разследване, които показват момчета тийнейджъри или дори по-малки, напълно голи или оскъдно облечени. Претърсването на дома му се е състояло през ноември същата година докато Джексън е бил в Лас Вегас. Заповед за арест е била издадена веднага след това и Джексън сам се е предал когато се е върнал в Калифорния.

Radar Online първи са получили полицейските доклади и разследващ по случая е споделил с тях: "Документите изобличават Джексън като манипулативен, побъркан на тема наркотици и секс хищник, който е използвал кръв, гадости и сексуални изображения на жертвоприношение на животни, както и извратени секс сцени, за да склони децата да се подчинят на волята му".

Източник: slava.bg, Сн.: Getty Images/Guliver