Актьорът Христо Живков се оказа непоклатим в решението си да откаже мисията "Малката булка" във VIP Brother, което коства на цялата къща много лишения и тонове напрежение.

Съквартирантите бяха готови да направят всичко, само и само да убедят звездата да изиграе ролята си в сериала. В последния опит на Жоро Торнев да говори с Big Brother и заедно да намерят изход от ситуацията, той получи неочаквана за него новина - Големият брат вече бе предложил на Христо смяна на Емануела, която Торнев мисли за основна причина за отказа на Ицо, с Надя, но дори този компромис е получил отказ.

Тази новина отчая режисьорът и той обяви гладна стачка, пише Lifestyle.bg



Почти всяка една от звездите в Къщата се опита да говори с Христо, използвайки различни тактики, но всяка от тях удари на камък и след всеки разговор Ицо ставаше все по-категоричен.

В напрегнат момент Христо обаче каза, че все пак би могъл да склони да изиграе ролята на Борислав, който играе младия любовник на Роро. Това, а и категоричният му отказ да се целуне с жена, дори на игра, стана повод за разговор на единствените канапета - тези в тоалетната. Ирина, Жоро Торнев и Вальо Михов намекнаха, че той всъщност е гей. "Да не би след като толкова отказва да се целува с жена да е защото иска с мъж", пошегува се един от участниците.



Самият актьор, с кариера в чужбина, е свързван с по-възрастни и известни от него жени - писателката Виргиния Захариева, както и италианските звезди Моника Белучи и Мария Грация Кучинота.



Живков твърди, че причината да не иска да играе в сатиричния сериал е, че има жена, с която има връзка отскоро и е категоричен, че няма да се целува с друга, дори по работа. Все пак изглежда, че е по-склонен да се целува с мъж, което събуди много въпроси.