Учудващо е на какво са способни някои хора за малко евтина слава. След като Лиляна беше изоставена от съпруга си Лотар Матеус, стилистът на модела - Самюел Захеби, реши, че може да популяризира модния си сайт "fashion-chemistry.com" на гърба на легендата, съобщава в. "Стандарт".

Колегата на Дим Дуков, който е по-женствен от самата Лиляна, публикува снимки, на които се вижда как селекционерът на България си говори на ушенце с новото си гадже: кипърската студентка по философия Адриане. Така и не става ясно откъде се е сдобил с фотосите. Според автора, "снимките са шокиращи и показват един неверен съпруг".

Нежният като кокиче стилист твърди, че "Лотар страда от криза на средната възраст" и че "в сравнение с Матеус Тайгър Уудс и бившият съпруг на Сандра Бълок - Джеси Джеймс, са светци".

Веднага след като разбра какво е направил стилистът, Лиляна се свърза с таблоида "Билд" и се опита да замаже положението.

"Нямам нищо общо с публикуваните снимки и коментари в сайта. Лотар винаги ще остане важен човек в живота ми. Пожелавам му от цялото си сърце всичко най-хубаво", сподели украинката, която се очаква да прибере тлъста сума от четвъртия развод на българския селекционер. Заради публикуваните снимки и остри коментари за Лотар Самюел Захеби и Лилияна си навлякоха яда на десетки потребители на фейсбук.