Младият английски актьор Киърън Ричардсън, който наскоро призна, че е с обратни наклонности, се обясни в любов на Кристиано Роналдо.

Звездата от хитовия тв сериал "Холиоукс" не харесва името му да бъде свързвано с популярния холивудски хроникьор Перез Хилтън, но за сметка на това с удоволствие би приютил в леглото си най-скъпия футболист в света, пише . За него именно португалското крило е идеалът за мъж.

"Перез не е мой тип, дайте ми Кристиано Роналдо", заяви пред списание New нежният актьор, който преди време блесна и в леденото шоу "Dancing On Ice".

24-годишният Ричардсън сподели още, че е получил повече положителни, отколкото отрицателни отзиви след разкритието си, направено в студиото на "Тази сутрин" миналия месец.

"Много хора ми казаха, че съм им дал кураж да кажат на родителите си, че са гейове. Това вече няма да е тема табу за тях", заяви актьорът, който в сериала играе лошо момче.

За Кристиано Роналдо отдавна се носят слухове, че си пада по мъже, а жените за него са само прикритие. Той неведнъж е давал поводи за подобни коментари заради излъскания си метросексуален външен вид - атлетично тяло, зализана коса, блестящи бели зъби, възтесни шорти и тениски, множество бижута…

Миналото лято той дори закичи розово цвете зад ухото си по време на своя почивка в Италия. Тази година пък голмайсторът на Реал Мадрид бе изловен от папарак на "Дейли Мейл" да купонясва в гей-бар в Ню Йорк.

Още по-пикантното е, че той бе в компанията на Ланс Бас от N'Sync, който преди четири години призна, че е на левия бряг. След това пък "манекенът" бе забелязан да се забавлява в чисто мъжка компания на моторна лодка край португалския град Алгарве. И това малко, след като Кристиано шокира света с разкритието, че е станал баща на момче. Майката на детето е неизвестна… И отново в подкрепа на тезата, че Кристиано е бисексуален, дойде неговото признание, че той подкрепя еднополовите бракове.

Гейовете също обичат Роналдо - през 2008 година те го избраха за световна гей икона №1, каквато в миналото е бил и Дейвид Бекъм.

Сигурни данни, че Кристиано Роналдо обича да го прави с мъже, обаче поне за момента няма. Дори напротив - неговата връзка с руския супермодел Ирина Шейк, започнала в началото на годината и станала публично достояние през май, изглежда е все така силна.

Въпреки че красавицата живее в Ню Йорк, те намират време един за друг. Доказателството е от вчера, когато красивата двойка беше снимана на излизане от ресторант в Мадрид.

Междувременно прочутият "Сънсет Стрип" в Западен Холивуд бе украсен с огромен билборд на Меган Фокс и Кристиано Роналдо, които рекламират новата серия бельо на Emporio Armani. Гледката на разсъблечените звезди без съмнение ще стане причина за една или две катастрофи…

24-годишната актриса изглежда просто зашеметяващо в черно-бялата реклама, облечена с дантелен сутиен и бикини, перфектно разкриващи нейната безупречна фигура и голямата татуировка на Мерилин Монро от вътрешната страна на ръката й. Не по-малко впечатляващ е и 25-годишният футболист, който демонстрира мускулестото си и перфектно оформено тяло.

Меган Фокс и Кристиано Роналдо наследиха Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория като лица на Армани през януари. Наскоро в Интернет се завъртя доста секси клип с участието на португалското крило...