Едно дългоочаквано от почитателите на „Откраднат живот” завръщане-това на лекарите и братя Генадиев и Василев ще се случи след 20 епизода, предупреди актьорът Алекс Алексиев на среща с феновете. Причината двамата основни герои от началото на сериала да застанат редом до Марта Вачкова и Владо Пенев е болестта на майка им, за която вече зрителите се досетиха. Генадиева страда от Алцхаймер, обяви продуцентът Евтим Милошев.

Фенове, актьори и екип отбелязаха дългоочаквания старт на осми сезон на „Откраднат живот“ във вторник вечер. По традиция първият епизод беше посрещнат с прожекция на голям екран и дискусия с продуценти, сценаристи и актьорите на сериала. 
„Откраднат живот“ се превърна в епоха! Радваме, че тази история продължава да ви вълнува вече осем сезона.

Благодаря ви, че вярвате в този проект и припознавате човешките истории, които често предизвикват сълзи в нашия екип още в писането на сценария. Всички ние дълбоко се вълнуваме от това, което правим, а това е единствената причина един артистичен проект да продължава своя живот!“, сподели развълнувано Евтим Милошев.

По време на прожекцията зрителите се срещнаха с Марта Вачкова, Владо Пенев, Алек Алексиев, Янина Кашева, Емил Марков, Мони Монев, Диана Димитрова, Велислав Павлов и други обичани имена от състава. На събитието беше представен и депутатът Евгени Будинов, който ще влезе в ролята на гастроентеролог в „Откраднат живот: Кръвни връзки“. От прожекцията отсъстваше Димо Алексиев, който преди близо година стана татко на второ дете.

В следобедните часове екипът откри и фотографската изложба на Анна Шехтова, посветена на „Откраднат живот“. Изложбата беше представена на моста на София Тех Парк и ще остане там до януари.