Генка Шикерова, която в bTV готвеха да смени бременната Лора Крумова в "Тази събота" и "Тази неделя" може по спешност да стане водещ на "Тази сутрин" на мястото на Ани Цолова.

"Заради внезапното напускане на Цолова и Виктор Николаев и преместването им в Нова тв, от bTV отложиха старта на сутрешния блок за 2 септември. От 26 август на екран се връща "Преди обед" с Десислава Стоянова и Сашо Кадиев.

В Нова тв също са притеснени от появата на Цолова и Николаев. Там никой не знае дали популярната двойка ще води "Здравей, България" или ще им бъде поверено ново предаване. Из телевизията се заговори, че не е изключено двамата да правят вечерен политически обзор, който да върви на гърба на "Лице в лице" с Цветанка Ризова и Димитър Цонев.

От Нова тв са категорични, че предаването на Милен Цветков е непоклатимо и остава в същия час всяка делнична вечер.

Изгрялата с рубриката "Опасно близо" в bTV и собственото предаване "Челюсти" по ТВ7 Диана Найденова пък най-вероятно ще започне нещо ново от есента. Тя се премести в ръководената от Николай Бареков телевизия, по негово предложение, но в момента е в творчески отпуск. Дамата имала две предложения за работа от есента, но си дала срок до средата на септември да даде отговор в кое начинание се впуска. Една от офертите на Найденова е да стане програмен директор на Канал 3.