Танцьорката Гентиана Халити коментира плеймейтките, стартирайки от Нора Недкова, която бе в "Черешката на тортата".

За най-новата изкусителка Генти заяви, че е хубаво и секси момиче, но до там. „Има поредица изказвания, които не й правят чест и самочувствието, което демонстрира, е на базата на нищо! Човек преди всичко трябва да бъде човек! Не може да се мислиш за кралица, а да си просто едно момиче“, отсече Халити пред „България Днес“, като добави, че Нора се държи доста инфантилно и леко пред камера.

„Всяка кандидатка за плеймейтка си мисли, че ще стане втората Николета, но повечето стават само проститутки и затова се отдръпнах от тези среди. Казвам повечето. Има много невероятни момичета, умни, които успяват да си завъртят нещата. Изцепките на Нора не са малко и са една след друга, но въпреки това не мога да кажа, че я считам чак за нелепа. Най-нелепото и глупаво същество, появявало се в ефир, е така наречената певица Нори, или както там й беше сценичното име. Буквално с отворена уста съм я гледала и слушала“, посече съвременните кандидат-плеймейтки Халити.

За силиконовите импланти заяви, че когато една жена има визия, за съжаление набляга само върху нея в повечето случаи.

На въпроса защо, според нея, момичетата, които се хвалят, че са на екзотични места, никога не са с мъже на снимките, Гентиана е категорична: „Повечето момичета, които имат това удоволствие да посещават подобни дестинации, са компаньонки. Абсолютен факт. Занем се, както обичам да казвам“.

Източник: HotArena