Нови гърди за 4000 лева! Сайтове за колективно пазаруване масово предлагат ваучери за поставяне на силиконови импланти, които са с огромни намаление, пише "България Днес".

При някои оферти отстъпката достига 50% и така сумата, която дамите трябва да платят за разкрасяването си, намалява драстично.

"Смятам, че когато човек реши да си прави подобна трайна интервенция, трябва да мисли предимно за здравето си и да избере най-доброто! Това не е билет за кино, от който да спестим, или дрешка, от която можем да се лишим. Това са телата ви, за Бога! Няма място за промоции и съмнения", коментира темата плеймейтката Гентиана Халити.



За справка, операция за поставяне на силиконови гърди във Великобритания струва между 7000 и 9000 долара, като годишно се правят по 30 000 такива подобрения по тялото. Някои гъркини пък пътуват до България, за да си направят процедурата за по-малко пари. У нас тя излиза с около 30-50% по-евтино, отколкото в гръцка клиника.

В Испания също се предлагат много евтини операции. Уголемяване на гърди може да излезе 2500 долара. Това прави страната дестинация за медицински туризъм. Предлагат се цели ваканционни пакети - операция +7-10 дни възстановяване в хубав хотел.