Георги Христов вчера изригна особено гневно срещу Елица Тодорова и нейната песен "Само шампиони", с която тя и Стоян Янкулов ни представиха на Евровизия.

"Аз съм българин. Обичам България. Но не обичам ръководещите институции и боклуци да ме представляват. Срамувам се от отвратителната песен на Елица и Стунджи за конкурса в Малмьо", написа Жоро в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук.

Цялото обръщение е с главни букви, като така певецът подчертава огромния си яд. Ето какво още казва той:

"Срамувам се, когато простите хора си повярват (изключвам Стунджи). По-безсмислено, ненужно и самодейно представяне от това направиха само всички останали представители на България в Евровизия до днес. Но те не са виновни. Виновни са единствено и само тези, които са ги пращали и ги пращат. Въпреки че не смятам, че Евровизия е някакъв критерий за качество. Моите адмирации за песента на Македония и Азербайджан - 2013 (без Есма Реджепова за Македония)."

Повечето мнения под съобщението на Христов са одобрителни и феновете му се съгласяват с него. Коментарът е събрал около 200 харесвания и десетки споделяния.