Георги Христов излезе извън кожата си, когато му бе намекнато в очите, че е гей.

Този слух се носи под сурдинка от много години, но от уважение към творчеството му и лъчезарността на сцената, никой журналист не е посмял да разсъждава върху сексуалността му.

Но самият певец се изтърва, вбесен от псувните на пияния Любен. Татуираният и дрогиран младок искаше да такова някого, че и майка му и Христов се провикна – щом ти стиска, направи го с мен. На което номинираният за изгонване млад некадърен певец се развика “Бате Жоре е гей за всички, аз ще бъда гей за него!” Думите бяха казани на английски, но доста хора владеят добре езика и буквално се вледениха.

Георги Христов почервеня от яд и покани кандидат-певеца в леглото си, пишат от skandalno.net

"Ела ми в леглото и ще видиш какъв съм. Ако толкова те интересува. Тук няма значение аз гей ли съм, баболюбец, содомит, некрофил, зоофил или какъвто и да било перверзник. Има значение, че аз съм жури и ти казвам, че не можеш да пееш и не си никакъв певец. Вероятно проблемите ти идват от сексуалните ти мераци по мен, но те няма да те направят певец.

Вземи се в ръце, спри да пиеш, спри да се дрогираш, взимай уроци по пеене и пак ще говорим.  А ако имаш някакви мераци за нечие легло, то си избери друго, не моето", отряза го Христов и остави колегите си в пълен потрес и мълчание.