„Песента ми „Нямам нужда от много приятели“ си има авторски права. Текстът е на Рашко Стойков, а музиката моя, аранжиментът на Борис Чакъров. Нима се забравя това“. Така големият изпълнител Георги Христов се обърна към шоуто „Като две капки вода“, в което преди седмица прозвуча хитът на изпълнителя, изпят от Стефан Илчев.

Естрадната ни легенда явно се е подразнил от факта, че правата на песента не са платени, както според него е редно. „Не искам да влизам в излишни коментари“, не пожела да продължи темата Георги Христов, който съвсем скоро има концерт и гениалното парче „Нямам нужда от много приятели“ ще е гвоздеят в него, писа „България Днес“.

Илчев превъплатен в образа на Жоро Христов.

Певецът е категоричен и че не иска да коментира колеги и по отношение на имитацията на Стефан Илчев. „Не гледам българска телевизия, но адмирирам всеки талантлив млад човек“, бе лаконичен музикантът. Съвсем скоро и Митко Щерев забрани негови песни да бъдат изпълнявани в шоуто „Като две капки вода“. Композиторът смята, че няма точно и ясно уредени права между тв продукциите и композиторите, както и текстописците за използването на авторска музика.