„Не ме е страх от самотата, тя е страхотна, когато е пълна със съдържание. Обичам самотата, тя ме зарежда”, сподели певецът Георги Христов в „Тази сутрин” по бТВ.

Сега, когато е почти на 48 години, звездата не съжалява, че не е създал семейство.

”Човек не може да има всичко. Ако имах семейство, нямаше да съм това, което имам като кариера. Можех да създам преди години, но не стана” казва Христов и обяснява, че компенсира липсата на свое семейство по различни начини и най-вече като се радва на малките неща, като се грижи за хора и животни.

След концерт обикновено се прибира сам вкъщи, сипва си питие и премисля как е минала вечерта. „Искам да съм сам, защото има емоционално изчерпване”, признава той.

Това усещане през 2004 г. го кара да си даде почивка. „Човек се изчерпва. По-добре да спреш, ако си празен, вместо да правиш безсмислени неща. Спрях 3 г. и заредих батериите.”

Поддържа се във форма с ежедневен спорт. "Не съм слаб, вече 12 г. поддържам тези килограми. Спортувам ежедневно. Правя 100 коремни преси всеки ден. Скачам на въже”, споделя певецът, който през май следващата година ще отбележи 30 години на сцената, пише blitz.bg.