Голямата звезда на българската естрада Георги Христов е отказал сумата от 100 000 лева, за да влезе през есента в шоуто "ВИП брадър", научи "България Днес".

"За никаква цена няма да се излагам! Аз не се продавам", отказал да влезе в риалитито изпълнителят на "Черно и бяло". Според приближените му Жоро не харесал интригите, които завъртели помежду си колегите му от естрадната гилдия, с които, колкото и да не "мели брашно", направо съжалил.

"Тази евтина слава за пари може да съсипе не само репутацията ти, но и да накара теб самия да се мразиш, като видиш колко жалък те представят. Не искам да изпадам в подобна ситуация", обяснил на хората от предаването Христов.

Запознати с нрава на шефа на "Ол Скул" Нико Тупарев обаче са категорични, че той със сигурност може да повлияе на решението на Христов, но засега предпочита да запази мълчание.

В последния "ВИП брадър" гуша за гуша в твърдението кой е по-голяма звезда на България се хванаха дует "Ритон" и Кичка Бодурова. От цялата пародия наистина пострада имиджът на всички. "Бих влязъл само в музикално риалити, не в тип махленски истории", обяснил все пак желанието си да се появи на екран Георги Христов на хората от риалитито.



Засега 90% участници в новия сезон на "ВИП брадър", който се очаква да започне през есента, са фолкпевицата Галена и съпругът й Галин, както и "ловецът" на бежанци Динко от Ямбол, който продължава да договаря с екипа огромен хонорар за присъствието си.