Естрадните лъвове Васил Найденов и Георги Христов влязоха в задочна война за фенове. Поводът е повече от озадачаващ - традиционните ежегодни летни концерти. Оказва се обаче, че цените на билетите за единия и другия изпълнител са коренно различни, пише "Lupa.bg", което разпали и напрежението между големите звезди.

Пред организаторите на едно от последните си участия Георги Христов споделил, че се чувствал омерзен от факта, че билетите за колегата му Кеца са в пъти по-скъпи от неговите. "Аз да не съм по-малко звезда от него", изригнал изпълнителят на "Черно и бяло", издават очевидци.

Христов се ядосал заради това, че в Бургас входът за неговия пърформанс бил минимум 15 лева за правостоящи, а в Слънчев бряг, където Васко Кеца се чака с огромно нетърпение на 1 август, в един от най-популярните клубове, цената е 30 лева, при това много далеч от сцената. От управата на нощното заведение споделили, че изобщо не препоръчват тези места за Кеца, защото феновете нямало да имат никаква видимост към русата звезда на българската естрада.

Вместо това ги насърчават да запазят маса за минимум 150 лева. Така със задължителния вход от 30 лева, цената за пърформънса на Кеца скача до 180 лева. Сепаретата в клуба пък, са на цени от най-малко 800 лева. За сравнение, най-скъпите билети за гастролите на Георги Христов по морските курорти в рамките на турнето му след повече от 5 години затишие от сцената, са на цена 50 лева. Толкова струва и място в Летния театър на Варна най-близо до сцената.

Според тиражираната информация преди ден в Летния театър на Бургас Георги Христо не е успял да изпълни целия капацитет на театъра за концерта си "Моят път".