Георги Христов е баща на 2 деца, едно от които вече е пораснало и дори наскоро е навършило пълнолетие.

Известният певец пази в строга тайна факта, че е родител, и старателно крие от медиите наследниците си.

Мълвата, че Георги Христов има незаконно дете, тръгна още преди няколко години в шоу средите. Колежки на изпълнителя на „Черно и бяло" тогава разказваха, че той има син от връзката си с рускиня. Жената била балерина и гостувала у нас няколко месеца. Тя е участвала в балета, придружаващ турне на Георги Христов в страната.



Аферата им е бушувала в средата на 90-те години на миналия век. След като си заминала, рускинята сюрпризирала Георги Христов, че е родила син от него. Певецът е пътувал до Москва и официално е признал детето. Това е и причината поне 2 пъти в годината той да ходи до Русия за по 10-15 дни.



Съседи на Жоро от столичния квартал „Волуяк" издават, че през лятото редовно засичали младо момче с дама на средна възраст в къщата му. Тази година младежът и жената отново били на гости в имението му през целия месец юли, а после всички заедно отишли на море. Имената на момчето и майка му не са известни.

За първи път Георги Христов реши да коментира официално слуховете, които се носят от години. В интервю пред журналистката Кристина Патрашкова, което ще бъде излъчено тази неделя в предаването „Папараци" по Би Ти Ви, той признава, че е станал баща. На въпрос дали има незаконен син, той отговаря след кратка пауза: „Какво означава незаконен? Щом си има родител, значи е законен. Аз съм го признал".



След това пред камерите на единственото у нас светско предаване певецът признава, че е станал баща на още едно дете. До този момент наличието на второ дете не бе известно. „Да, баща съм, имам деца. Това е лична тема и не искам да навлизам в подробности. Давам на публиката изкуството си и това е важното за нея", добавя изпълнителят на „Черно и бяло".

От години в шоу средите върви слух за неговата сексуална ориентация. Според мълвата той е бисексуален и поддържа интимни връзки и с мъже. Публична тайна е, че преди години е имал кратка афера с Нели Рангелова. За пръв път обаче става известно, че певецът е и родител.