Разпродадени зали и  голяма еуфория съпътстват Георги Христов на концертите от Националното му турне`2015 - „Изгарям”.

Певецът вече представи заедно със своя бенд „Черно и бяло” новата си концертна програма в Пазарджик, Разград и Търговище.

На излизане от залите хората коментираха, че са заредени със страхотна енергия и положителни емоции за много време напред.

„Благодаря на всички мои почитатели и приятели от Пазарджик, Разград и Търговище! Благодаря ви за топлото посрещане, за аплодисментите, цветята, усмивките! Направихте ме безумно щастлив! Винаги ваш: Георги Христов'' – написа певецът в официалната си страница във „Фейсбук” след първите концерти от пролетния лъч на турнето му.



Следващите градове и дати на концерти в рамките на Национален тур Георги Христов`2015 – „Изгарям” са:

Русе – 27 май, „Канев център”, 19.30ч. /билети: касата на „Канев център”/;
Пловдив – 3 юни, Лятна сцена „Орфей”, 19.00ч. /билети: Билетен център пред Общината/;
Петрич – 4 юни, Читалище „Братя Миладинови”, 19.00ч. /билети: касата на читалището/
Сандански – 5 юни, Дом на културата, 19.00ч. /билети: касата на Дома на културата/
Варна – 12 август, Летен театър, 21.00ч. /билети: касите на Летния театър, Театър „Българан”, Двореца на културата и спорта и Фестивалния комплекс/



Албумът „Изгарям” , който Георги Христов представя с турнето си в страната, е удивително богата колекция от разнообразни музикални композиции и от теми: за търсената любов; за болката, която причинява; за нейната стихия и за разрушителната й сила; за причините да продължиш напред; за всички чувства и емоции, обединени в пламенното „Изгарям” – така подходящо да охарактеризира артиста Георги Христов – горящ в музиката, във всичко, до което се докосне! Певецът вече представи три сингъла от него: заглавното парче – „Изгарям”, новата версия на хита си „Кой каквото прави...” и умопомрачителната балада „Сбогом”, които се възприемат фантастично на концертите.