Георги Христов обяви официално датата на концерта си в София тази година. Събитието ще се състои на 2 декември в зала „България”.

В една наситената с музика, уют и топлина атмосфера почитателите на най-красивия и неповторим глас ще имат възможността да се насладят на великолепните му изпълнения на специално селектирани тематични песни под акомпанимента на акустични инструменти, сред които и величественият орган. В програмата на концерта ще прозвучат и някои от най-големите и обичани хитове на твореца. Билетите са в продажба от днес ексклузивно на официалната страница на певеца във „Фейсбук”. През юни тръгва продажбата им и на касата на зала „България”.

След кратка почивка и точно след десет дни Георги Христов подновява Националния си тур`2015 – „ИЗГАРЯМ”, с който представя в страната актуалния си едноименен албум. С огромен успех, изключително емоционално и при препълнени салони преминаха концертите в Спортната зала в Пазарджик (23.04.), читалището в Разград (27.04.) и Драматичния театър в Търговище (28.04.). Пролетният лъч на турнето продължава с концерт в Русе, който ще се проведе на 27 май в модерната многофункционална зала „Канев Център”. В следващия месец маршрутът ще премине в три последователни дни през Пловдив, Петрич и Сандански.

Концертът в града под тепетата ще се състои на 3 юни на Лятна сцена „Орфей”. Веднага на другия ден – 4 юни, Георги Христов ще събере почитатели в читалището „Братя Миладинови” в Петрич. На 5 юни домакин на поредния лайф от турнето на певеца ще бъде Домът на културата в Сандански.

В рамките на Национален тур`2015 – „ИЗГАРЯМ” Георги Христов провокира своята публика с един нетрадиционен за него проект: концерт-хепънинг, който е насрочен за 17 юни в Лятно кино „Септември” (ABYSS ZONE) в Стара Загора. Този тип събитие ще даде жадуваната от много почитатели на певеца възможност да се забавляват свободно в разделена на два сектора фен зона, без да пречат на тази част от публиката, която предпочита да изгледа концерта по местата си, макар и по-далеч от сцената.

В разгара на лятото, на 12 август, Георги Христов ще изнесе концерт и в Летния театър във Варна за жителите и гостите на морската столица.
Билетите за всички концерти са в продажба на касите на обектите, където ще се състоят събитията, както и в мрежата (за информация – тел.: 0885 45 12 52).

Специално за предстоящите концерти на Георги Христов в рамките на Националното му турне`2015 – „ИЗГАРЯМ” ще бъде произведена ексклузивна лимитирана серия на неговия изчерпан в търговската мрежа компактдиск „MILLENIUM” (2000). Жестът ще даде възможност на почитателите на най-големия и неповторим глас в българската поп музика да добавят към своята колекция не само новия диск „ИЗГАРЯМ”, но и този епохален албум, сътворен и появил се на границата между две хилядолетия...

„Ще взема три неща и ще ги пренеса в Новия век... Ще се раздам докрай, за да превърна в Рай Новия век... С Вяра, Надежда, Любов ще ви чакам в Новия век!”