Бившият годеник на Златка Райкова Георги Валентинов коментира пред NOVA връзката на доскорошната си възлюбена с Благой Георгиев и поведението на двамата в Big Brother Most Wanted. Изявеният ММА боец бе заедно с Райкова пет години, но малко след раздялата им красавицата започна да излиза с Благо Георгиев, който дотогава бе приятел на Валентинов. Това обаче е в миналото, а боецът "не брои за живи" и двамата.

Непипажната Златка баджаначка с Никита

"Всеки греши, няма безгрешни, аз направих моята грешка, но не съжалявам, аз съм на 25", споделя Валентинов."Не знам за такова нещо (че Благой му е откраднал Златка). Решението го взех аз, но след петгодишна връзка след два месеца тя се хвана с този палячо. Палячо е, защото нямаше честта дори да ми се обади. Това е чисто мъжко отношение."


Гаврите с Благо продължават

"Между тях двамата не се знае кой е жената, това е самата истина. Отвратен съм от тях и съм благодарен на Господ, че ме отърва, дори на Благой съм благодарен, че ме отърва от този човек, защото този човек не е за мен. Ще вдигна банкет или ще правя курбан всяка година на тази дата, когато предложих годеж на Златка, затова, че съм се отървал“.

"В тези отношения тарикати няма, това може да се случи на всеки. Всеки един мъж трябва да изпита такова разочарование в любовта. Аз се радвам, че се случи рано в живота ми."

„Няма как да скрия, че съм я обичал. Било ми е хубаво с този човек. Затова съм стоял толкова дълго време до нея. Принципно се разделихме нормално. Това е самата истина“, беше споделил преди време боецът. На въпрос какво е станало с годежния пръстен, Валентинов отговори: "Питайте нея, не съм си го искал. И да го беше върнала, нямаше да го взема. Това е урочасан пръстен. Аз не ги броя за живи, все едно сме от различни планети. Те се показват какво представляват във ВИП Брадър, цяла България им се смее."

А би ли излязъл на ринга срещу него? "Как да изляза срещу него? Все едно да изляза срещу някоя жена тук в парка, това е смешно."