Любовно разочарование пратило победителя от на тепиха.

Това призна Георги Стоянов по време на участието си в предаването "Усещане за жена" по TV7.

Оказва се, че ММА боецът е внук на първия олимпийски шампион на България Никола Станчев, който взел медал от олимпиадата в Мелбърн през 1956 г.

Започнах да тренирам след неговата смърт. Той нямаше да одобри това, че тръгвам по стъпките му, заяви Жоро. В последните години от живота си дядото страдал физически от получените преди години травми.



Внукът обаче е категоричен, че ще продължи да се бие на ринга, защото това е нещото, което обича. Сега се подготвя за среща, която ще се състои във Велокбритания.

Смята, че има риск, тъй като не е в добра форма. По време на "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване" се залежах заради прословутия ми мързел, признава спортистът. Решен е обаче да продължи с тренировките и бързо да постигне нужната спортна форма.

Жоро заяви, че влязъл в риалити формата по настояване на 11-годишната си дъщеря Дара. Тя чула рекламата и му казала да се яви на кастинг.

След няколко директни въпроса и констатации от страна на Катето Евро, Жоро се съгласи с водещата, че е влюбен в Ивайла Бакалова.

"Няма да призная, ще се съглася, ти го обобщи" – заяви ММА боецът. Двамата се виждали два пъти след приключване на шоуто и често говорели по телефона. По думите му пострадалата красавица се възстановява бързо. Ивайла претърпя операция, след като си счупи крака си при изпитанието на катапулта.