Доскорошният приятел на Николета Лозанова - Георги Славов, е известен с това, че рядко дава интервюта и трудно се доверява на журналисти. Неотдавна той излезе от пловдивския арест след постигнато споразумение с местната прокуратура. Причината за задържането му бе конфликт с охраната на автомобилния пилот Владимир Арабаджиев, син на хотелиера Ветко Арабаджиев, пред тамошния бар "Бедрум".

Междувременно Николета Лозанова се сдоби със своя лична рубрика в сайта Winner Lifestyle, в която води постоянен диалог с неговите читатели. Един от най-често задаваните въпроси към нея е свързан с прословутия клип на ар ен би звездата Ейкън, в който тя се снима и който все още не е видял бял свят. Ето защо Winner настоятелно потърси връзка с Жоро Славов, за да му зададе въпроси по тази и по други теми.

- Жоро, каква е истината за клипа на Николета с Ейкън, който тя снима, докато бяхте близки с нея?

- Какво по-точно искате да знаете за този клип?

- Ще излезе ли изобщо такъв? Много хора обвиняват Николета, че всичко е измислица. Че не е получавала такава покана, не е ходила в Ел Ей и не се е снимала никъде.

- Много ясно, че не си измисля. Искрено съжалявам хората, които смятат, че Николета има време и желание да си измисля такива неща. Както и причина да го прави. Поканиха я, бяхме там заедно, снимаха. Конкретно за снимките на клипа - този тип Ейкън явно си мислеше, че всичко му е позволено. И я подцени, като жена, като човек. Така, както вероятно я подценяват и някои други типове. Аз не съм присъствал на снимачната площадка. Какво точно е станало или не е станало там - не е толкова важно. Не очаквайте от нея да разказва, а камо ли пък аз. Николета си тръгна от снимките и се върна сама в хотела при мен. Още тогава каза, че клип с нея може и да няма. Тогава истински започнах да вярвам, че ме обича.

- Тоест, имало е снимки на клип, но по някакви причини Николета може да не фигурира в него?

- Да, то е очевидно. А и толкова ли е важно това? Ейкън ли е най-важният човек? Факт е, че са поискали тя да участва в този клип. Факт е, че тя е била там по тяхна покана. Ако такъв клип излезе и нея я няма в него, вината със сигурност не е нейна. Така че спрете с този въпрос веднъж завинаги. Или ако продължава да ви вълнува - свържете се с Ейкън и го питайте лично. От мен каква друга информация очаквате?

- Вярно ли е, че Николета има нещо общо със скандала между теб и Владо Арабаджиев в Пловдив?

- В конкретния случай - не. Иначе принципно - да.

- А за какво всъщност беше този скандал?

- Не е ваша работа... Други въпроси?

- Ти чувстваш ли се обект на несправедливо отношение от страна на полицията, прокуратурата и съда в Пловдив?

- Кой съм аз, че да коментирам полицията, прокуратурата и съда? Било то и тези в Пловдив?

- Какво ще запомниш от престоя си в ареста?

- Времето, прекарано там, ме направи по-силен.

- Коя е най-голямата небивалица, която пресата е писала за тебе напоследък?

- Все ми е тая. Не чета небивалици, не се интересувам.

- Какви са вашите отношения с Николета в момента?

- Нашите отношения никой никога няма да може да ги знае и разбере.

- Какво ще ни кажеш за семейството си? Сигурно са щастливи, че вече си при тях?

- Да, щастливи са.

- Георги Славов оттук нататък?

- Няма го. В чужбина е. Така напишете.

Интервю на Григор Нешев, Winner.bg