"ВИП брадър" ми навреди на здравето. Аз бях единственият човек, който е освидетелстван с ТЕЛК в къщата. Имам две операции, а по време на шоуто получих усложнение на дисковата херния. Надявам се да не се наложи да претърпявам нова", заяви пред "България Днес" един от участниците в шоуто - Георги Софкин.

Тежък е бил периодът за него в къщата на "ВИП брадър". Председателят на Националната организация "Малки хора" не пази добри спомени от престоя си в къщата на Големия брат.

"Постоянно бях обвиняван за всичко. Все бях виновен. Очаквах, че ще ме изкарат, че нося наркотици в себе си. Но поне това не направиха", казва той.

Софкин споделя, че не гледа редовно шоуто, след като е излязъл от къщата, но следи в интернет и от приятели какво се случва: "Нямам много време да го гледам. Приятели ми разказват какво се случва. Следя нещата. Имам фаворит, но няма да го издам."

Той споделя, че емоцията от шоуто още не го е напуснала.

"В къщата имаше хора, с които се разбирах. С тях нямах никакви проблеми. Това са Роро (Радослав Кавалджиев) и Валентин Михов. С последния се познавам от 1992 година. Много сме близки с Вальо", разясни Софкин.

Олимпийският шампион по бадминтон за хора с нисък ръст говори и за предстоящите президентски избори. Софкин е категоричен, че Митьо Пищова ще събере доста гласове.

"С Митьо се познаваме, както и с Радо Шишарката. Смятам, че ще съберат доста гласове. Митьо Пищова само президент не е бил", казва Софкин.

Той е категоричен, че положението у нас е зле. "Убиха дори и спорта. Има и голяма дискриминация в България", завърши Софкин.