Актьорът Георги Стайков, който участва във втория сезон на сериала „Под прикритие“, още не е започнал да работи по реализацията на своя филмов проект, в който за главната роля е поканил младия си колега Фахрадин Фахрадинов.

Причината е липсата на финансиране, сподели Стайков, пише bliasak.bg. Преди време той загатна намерението си да направи авторски филм, който да бъде футболна комедия. Звездата, която от доста години живее в Швеция, но неотдавна се завърна в родината, обаче не може да намери пари, за да стартира проекта.

„Търсим средства. Трябва да намерим и правилния екип. Трудно е“, сподели Георги Стайков, който от 20 години развива успешна актьорска кариера зад граница, но неотдавна, заради раздялата с шведската си съпруга, се завърна в България.

„Да се надяваме да реализираме идеята си, преди Фахрадин да стане на такава възраст, че да не може да играе. Ролята му е на много талантлив футболист. Има и любовна история“, сподели Стайков и издаде съвсем малко от сценария: „Става въпрос за два отбора: „Трескавица – Търговище“ и „Юнак – Шумен“, които са в „Б“- групата“.