Гергана и Соломон Паси отново ще стават родители. Те чакат второто си бебе, което на практика ще бъде четвъртото дете в дома им.

“Много съм щастлива”, каза пред “24 часа” бившата министърка по европейските въпроси. Бебето още е малко и няма как да се види полът му, но това няма значение за щастливите родители.

Преди 9 месеца - на 17 август 2010 г., се роди дъщеря им Михаела, кръстена на леля си - близначката на Гергана. “Красиво и с дълги пръсти”, казаха тогава майката и бащата за момиченцето си. Така Соломон Паси приватизирал имената на двете сестри и ги получил в комплект", шегуват се приятелите му.

А децата им са общо четири, защото Соломон има син - Исак, от първия си брак, а съпругата му - дъщеря Екатерина. "Няма да му се опре да сменя памперси, но съм убедена, че Соломон трябва да се занимава с по-важни дела", сподели преди седмица Гергана Паси.

Ексминистър Гергана Паси никога не се е чувствала като жена в сянка до съпруга си. Дългогодишна връзка между двамата политици е официализирана през 2009 точно на Деня на влюбените. За двамата това е втори брак.

Днес Гергана Паси разделя времето си между грижите за Михаела и участието си в неправителствена организация, която се занимава с европейски теми.

Снимки: Булфото