Позабравената фолк певица Гергана се готви да емигрира в Гърция. Блондинката от Говедарци е решила да си пробва късмета в странство след години неуспехи на родната сцена. След като през 2015 г. за кратко възкръсна в чалга средите, макар и с плагиатствана песен, Барбито на попфолка отново отиде в небитието. Участията й са кът и свързването на двата края станало трудна задача.

През един от последните месеци тя получила от "Пайнер" доход в размер на символичните 1300 лелав - колкото рецепционистка в хотел на морето. Затова напоследък братовчедката на футболиста Стойко Сакалиев се замисляла да замине в чужбина и по специално Гърция, където не веднъж е гастролирала. Гергана смятала, че там ще й е по-лесно да намери заможен мъж, който да я подпомага инансово. Като за начало щяла да се препитава в някоя таверна, а после и да си намери гадже.

В края на миналата година фолкфурията се дипломира в специалност “Геология” на официална церемония в Аулата на Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Певицата бе сред 220-те бакалаври и магистри от Випуск 2017 година на Геолого-географския факултет, които получиха своите дипломи за висше образование.