Фитнес инструкторката Гери Капзамалова се обясни в любов на ММА боеца Деян Топалски.

"Никога не съм губила доверие в него", разкри тя пред Нова тв, докато гаджето ѝ гостуваше в предаването "На кафе".

Коментарът на известната от "Женени от пръв поглед" идва часове, след като Гери и Деян изтриха всички свои общи снимки в социалната мрежа Фейсбук, а фитнес инструкторката дори обяви, че "единствената ѝ любов е кросфитът"

"Бях подготвена за всякакви манипулации и лъжи. Нищо не може да ме изненада. Единствения проблем на писанията бяха, че се журналисти се ровеха в моя личен живот", допълни Гери Капзамалова. По думите ѝ, за да се спечели един подобен формат, трябва да си лицемер и да сложиш маска.



"Не очаквам годежен пръстен от Деян. Не сме много романтични натури. Очаквам да ми подари някой дъмбел или щанга", разказа още фитнес инструкторката.

От думите на Гери Капзамалова стана ясно, че тя пътува много и дори и в момента е в командировка. "От студиото тръгвам при нея", каза Деян, а коментаторите в студиото подметнаха: "Значи да очакваме бурна нощ."

"Ако Деян не беше страстен любовник, със сигурност нямаше да е с мен", каза тя и добави: "Обичам го такъв, какъвто е. Не искам да променя нищо в себе си."