Гергана Капзамалова от „Женени от пръв поглед” потвърди пред списание LOVE style, че с бившия си приятел – ММА боеца Деян Топалски са решили да дадат нов шанс на връзката си.

„Първо бих искала да споделя, че това може би е първото и последно интервю, което давам от доста време и го правя, за да прекратя спекулациите, които отново се появиха в жълтите хроники. Не съм медийна личност, не се издържам от публични изяви, много далеч съм от всички еднотипни „звезди”, не търся внимание и не желая личния ми живот да бъде обсъждан и манипулиран от външни фактори. И както винаги, ще дам директен отговор - да, с Деян сме заедно. Хубавите неща просто се случват как и кога знаят близките ни. А по-наблюдателните отдавна са наясно с отговора”, смее се Капзамалова пред изданието.

Тя не иска да се връща на причините за тяхната раздяла, защото е позитивен и усмихнат човек. За нея е важен настоящият момент и желанието им със спортиста да продължат напред като двойка.

„Преди журналисти ме питаха Деян е голямата ми любов, на който въпрос аз отговорих, че е нужно да мине време, за да разбера. Сега след всичко, през което сме преминали, съм сигурна, че той е най-голямата ми любов”, доверява хубавицата.

Гергана е и категорична, че докато били разделени с ММА боеца, той бил единственият мъж, който е бил в съзнанието й.

Сн. Фейсбук