Водещата на синоптичната прогноза по "Нова телевизия" Гергана Малкоданска стана булка във фотосесия.

В сесията Winter Queen на списание "Булка" тя представя избрани рокли за булките през зимата, все по-предпочитан сезон за сватба.

Гергана краси корицата на новия брой с модел на дизайнера Стоян Радичев с горна част от стилизирана дантела и пола с каскади от органза.

Малкоданска е един от най-успешните български модели, снимана у нас и в чужбина. Тя завършва журналистика в УНСС и записва магистратура за продуцент. Първата година, докато учи, печели кастинг, за да води синоптична прогноза в ефира на Би Би Ти, където по-късно прави лайфстайл шоу. Сега съобщава прогнозата за времето по "Нова".



Пред списанието Гергана споделя, че има дни, в които старателно подбира облеклото си, както и такива, в които, ако може, би тръгнала по пижама. Носи само гланц за устни в чантата си, защото в ежедневието не се гримира.



За тайната на стройната си фигура красавицата разкрива, че не яде месо, не пие газирано от години, бори се със зависимостта си към шоколада. Освен това скача на въже по близо час няколко пъти в седмицата и ходи на йога.

Снимки: сп. "Булка"