Актрисата, която преди няколко дни взе най-престижната театрална награда "Икар" за главна женска роля, е опасна!

Изплуваха тайните около Гергана Плетньова, както се казва момичето с приз за ролята си в представлението "Вуйчо Ваньо". В близкото минало червенокосата фурия буквално разгонила фамилията на Бойко Кръстанов, с когото били гаджета в НАТФИЗ.

Дани от "Стъклен дом" се влюбил в Гери още в първия момент, в който я съзрял в коридорите на театралната академия, пише bgdnes.bg. След няколко срещи върху отрупани с пиячка маси връзката им била ратифицирана и публично оповестена.

И колкото повече дни се изнизвали, толкова повече огънят на страстта се разгарял у Бойко. При рижата актриса положението било обратното. Тя използвала всеки удобен момент, за да вгорчи живота му. Колкото повече Кръстанов показвал и доказвал любовта си, толкова по-рядко усещал същите чувства от ответната страна.

*Бойко Кръстанов

Леденото отношение на Плетньова към синеокия брюнет вече било ежедневие. Не след дълго се стигнало и до изневери, за които Бойко веднага разбрал. Нараненият студент страдал дълго и безутешно, като и до днес още му стърже. Накрая събрал сили и започнал да прави като Гергана - секс за една нощ.

Така срещнал вече бившата си Ива Янкулова. С нея екранният син на Стефан Данаилов се раздели с гръм и трясък, а клюките го свързаха със Снежана Макавеева. Тя пък от своя страна успя да оплете в мрежите си Деян Донков и Мариан Вълев-Куката. Актьорска работа, оплетена работа!

*Голата Ива Янкулова скъса Бойко, снимка: Владимир Стоянов и Николай Минчев

Снимки: Buphoto