Гергана показва няколко от първите си детски снимки в новия брой на предаването “Бащино огнище”. “Нека се върнем през 1985 година, когато съм в скута на моята майка. Не си спомням този момент, но обичам да се връщам назад, обичам да гледам снимките, които са запечатали страхотни моменти от моя живот. Моето детство беше много хубаво, изпълнено с много любов, топли хора и обучение.”

Един от най-любимите фотоси на изпълнителката е уловил сладък момент, когато е много малка, но пък позира като професионален модел: “Като гледам тази снимка, явно съм на 1 година, защото така съм показала с пръстчето. Не знам защо майка ми винаги ме е обличала в червено, но на 90 % от снимките аз съм в червено.”

Ще видите и сладката муцунка, която певицата честичко правела като дете. Тогава любими й били всякакви забавни мимики, които развеселявали всички. Гергана показва и снимка от посвещението си в Светото Тайнство Кръщение.

“Това е моята кръстница-орисница, много я обичам. Тя се казва Анна и ме е кръстила в един от най-добрите манастири в България - Самоковският девически манастир и отново съм облечена в червено. Често казано не си спомням нищо, но е бил много хубав момент. Другите ми снимки са в Димитровград и в момента не разполагам с тях.”