Най-успялата българска манекенка извън граница - Гергана Полежанова, не обича скуката и затова реши да започне работа в НАП като ревизор.

Красавицата ще взима скромната заплата от 700 лв., макар че е дефилирала в ревюта на най-големите световни дизайнери Армани, Фере, Джени, Гай Матийо, Рокобароко, пише bgdnes.bg.

Засега работата на Гергана се състояла в това да бие печати по разни документи, споделят нейни колеги, а мъжете били най-щастливи от появата на новата колежка и не спирали да се захласват по дългите крака на манекенката.

Никой не смеел обаче да злослови, че тя е поредната тъпа манекенка, която почва работа с връзки, тъй като всички знаят, че освен една от най-красивите българки Гергана е и една от най-умните - член на МЕНСА с коефициент на интелигентност 98%.

Полежанова винаги е казвала, че професията на манекенка никога не й е била мечта и в последните години от кариерата й дори й било отегчително да се разхожда по подиумите.

Успехите на нашенката в световната мода са неоспорими, тъй като на Гери не й се налагало да виси с хилядите момичета на опашки по кастинги, а дизайнерите директно потвърждавали участията й.

Гергана е омъжена за пловдивчанина Николай Данкинов, бивш младежки национал по волейбол, от когото има дъщеря.