Мис Силикон 2010 Гергана Райчевска е настроена на купонджийска вълна това лято.

Тя планира да се отдаде на заслужена почивка, но и да продължи да се забавлява заедно със свои приятели.

В края на този месец тя успя да се включи в личните партита на своите добри приятели Ерик и Славена.

Фолкизпълнителите празнуваха шумно рожденните си дни, а Гери бе един от специалните им гости.

"Силиконката" представи новата си визия и нов бюст, който увеличи през месец юни при пластичния хирург д-р Ильо Стоянов.

"Решила съм това лято наистина да си почина истински поне за седмица. Смятам да отскоча до Гърция и може би за няколко дни и до Слънчев бряг", споделя миската за своите летни планове. Неотдавна Гергана предаде короната на Мис Силикон, а малко по-късно успя да заснеме и епизод от шоуто "Черешката на тортата", който се излъчи снощи и бе специален гост на Мариана Маринова - Мисис България 2007.

"Много интересно бе по време на снимките, всички бяхме без маска и грим и смятам, че изненадахме останалите звезди. Впечатлена съм от Камен Воденичаров, който се оказа много забавен и интелигентен тип", откровена е брюнетката.

През есента на Гери и предстои участие в тв риалити, но повече подробности за проекта ще има през октомври. Райчевска предизвика интереса на продуцентите, след участието си в рекламния клип на хранителна добавка, който се излъчва по всички национални телевизии.