Фолк звездата Гергана, която отдавна няма голям хит е отново на музикалния небосклон. Този път тя се завръща в дует с Лазар Кисьов. Партньорът й в този проект е един от позабравените участници в "Мюзик Айдъл", който в последните години циркулира между поп и чалга средите. Очакванията и на двамата е проектът им да достигне популярността, която бургазлийката Гери имаше с младока Галин. Общият им проект от 2015 г. "Твоите думи" беше сред най-хитовите.

Опитът на Гергана и Лазар да достигнат този успех е с парчето “Ако нямам теб“. Идеята за съвместна работа се ражда спонтанно – споделят двамата. “Срещнахме се в офиса на “Планета“ и споделих на Гергана каква е новата ми песен, а тя прояви интерес, защото я хареса веднага. Така реших да я поканя да се присъедини и й благодаря, че с удоволствие се включи, и се снима и във видеоклипа“, обяснява айдъла пред "Планета тв".

“Ако нямам теб“ е авторско парче на самия Лазар – музика и текст, а аранжиментът е на Калин Димитров. Сингълът се откроява и със своето видео, което е снимано на няколко локации в София. Режисьор и оператор е Радослав Георгиев.