"Стойко Сакалиев вече е доста улегнал човек. Хората с годините се променят. Той беше много дълго време в чужбина. След като се прибра, видях един нов Стойко - много улегнал. Мисля, че това се вижда по телевизията. В действителността той е точно такъв, какъвто е на екрана. Не влиза в роля, това си е той."

Това заяви пред "България Днес" фолкпевицата Гергана, която е братовчедка на Сакалиев. В момента той се изявява в риалити шоуто "ВИП брадър", но поведението му изненада приятно зрителите.

Въпреки първоначално изградения му образ на плейбой той се показва като добър и трезвомислещ съквартирант.

"Той просто наистина е много променен. В момента съм с майката на Стойко и точно това си говорим, че той си е истински. Само още не са показали как прави фокуси", добави Гергана.

Стойко и изпълнителката са изключително близки и често излизат заедно. Двамата израстват заедно като деца и не спират да правят пакости.

Една от най-запомнящите им случки е, когато Сакалиев завързва братовчедка си в едно мазе и тя за малко не се удушава.

За любовния живот на Сакалиев се носят легенди, но повечето са непотвърдени. Стойко има четиригодишен брак с бургазлийката Жулвена, от който се ражда дъщеря му Любомира.

Именно малката Люба е единствената жена, която може да задържи Саката до себе си. Тя основно живее с майка си, но има много силна връзка с баща си. Стойко истински забавлява малката си принцеса и използва всеки удобен момент, за да са заедно.

Готиното поведение веднага беше забелязано и от съквартирантите.

"Виждам, че със Станка Златева се сдушиха. Предполагам, че тя ще бъде вече част от семейството ни. Много ми харесва, че той намира обща приказка с всички и по принцип не е конфликтна личност. Много е добър за компания. Мисля, че Станка наистина вече ще идва при нас заедно да отбелязваме празниците", каза още изпълнителката на легендарния хит "Губя те бавно".

През миналата седмица Гергана отбеляза 10-ата годишнина от началото на музикалната си кариера, която стартира с баладичното парче.