На 30 ноември фолкпевицата Гергана публично бе направена "на пух й прах" от водещата на предаването "На кафе" Гала.

Телевизионерката я обяви за непрофесионалист, защото й вързала тенекия и не се е явила в студиото въпреки уговорката им за интервю. Представи я и като безчувствена към любовта на феновете.

Изпълнителката на "Губя те" още е травмирана и не може да съвземе от тежките думи. На рождения си ден вместо да празнува, плакала с часове. Просълзявала се всеки път, когато си спомнела за укорителната реч на водещата, написа Lifestyle.bg

"Извиних им се, но какво можех да направя. Успах се. Предната вечер бях на участие, на което отидох веднага, след като кацнах от Виена. Имах огромното желание да гостувам в "На кафе", даже бях подготвила и торта, с която да почерпя. На рождения си ден се чувствах все едно бях убила човек", твърди Гергана. И допълва, че след случката в ефира на Нова тя периодично търсела водещата, за да се разкае, но онази не искала и да я чуе, пише седмичника "Уикенд".

Заради отношението си към пайнерката Гала заслужено отнесе укори от зрителите. Мнозина се обединиха около мнението, че тв звездата е показала лично отношение. "Когато Преслава не дойде в предаването й, не я оплю. Към нея прояви разбиране, а към Гергана не пожела", гневят се фолкпочитатели.