“Усетете мелодията във вашите сърца” – с тези думи Гергана представя видеоклипа към най-новата си песен “Огън в дъжда”.

Премиерата на сингъла бе в празничната програма на телевизия “Планета” – “Една нощ в Приказките”, а часове след това певицата получи комплиментите на публиката за проекта. От днес в Planeta Official в Youtube зрителите могат да гледат и видеоклип на “Огън в дъжда”, който допълва звученето с красиви кадри.

По създаването му Гергана работи за първи път с режисьора Георги Марков, а специални ефекти, дело на Юлия Накова, допълват неговото послание. Песента е по музика и аранжимент на Пламен Стойчев, а текстът е създаден от Анастасия Мавродиева.

Певицата изказва своите специални благодарности на всички, участвали в създаването на “Огън в дъжда”, както и на Мелиха Кирова и нейното семейство за възможността в клипа да участва красивият жребец Апокалипсис.

С него Мелиха неведнъж е участвала в световни състезания,представяла е България и е печелила много награди.

С красиви импровизации в музиката се включва и китариста Илко, към когото Гергана също отправя благодарност.

За визията си във видеото Гергана се довери на стилистите Константин Стойнов и Антония Лазарова, с които създадоха стайлинг, подходящ за този проект.



“Вярвам, че песента ще докосне сърцата на хората, така както докосна мен. Пожелавам на всички по-често да вярват на себе си и да се вслушват в истинските приятели, които са до тях”, споделя певицата.

Източник и сн.: Planeta.tv