Деян Топалски от ден на ден става все по-близък с фолк певицата Преслава. И въпреки че отвън има сериозна приятелка, която го чака ММА боецът изглежда увлечен по звездата.

Запитана, дали се притеснява от вниманието, което ММА боеца отделя на певицата, приятелката му Гергана Капзамалова, по-позната като Гери от „Женени от пръв поглед“, коментира ситуацията с усмивка:

„Нека не бъркаме приятелството между двама души, с привличане“.

На въпрос, какво мисли за Преслава, Гери споделя, че я харесва. И допълва, че не се съмнява, че и на Деян също му е допаднала.

*Гергана и Деян

„Преслава е красива жена и адски талантлива певица. Харесвам поведението й в Къщата. Тя е земна, открита, не капризничи“, допълва още Гери във връзка с двамата.

На въпрос дали ревнува гаджето си, Гергана откровена споделя:

„Ревността и неувереността са страхове, които са ми чужди. Напълно естествено е да има близост между двама млади и усмихнати хора. Бих се притеснила, ако се беше сближил с Джорджано“, смее се още тя, в интервю за списание "LoveStyle".

За първата им среща споделя, че е била преди две години, когато техен общ познат ги срещнал в Плевен. Искрата помежду им обаче пламнала едва преди няколко месеца и оттогава са неразделни.

На въпрос дали очаква да й бъде верен, Гери отговаря лаконично: „Любовта не изисква обещания и очаквания“.

Що се отнася до брака и семейния живот е откровена: “Всичко с времето си. Прибързаните решения не винаги се оказват най-правилните“.