Гери Аролска е модел и носителка на две красноречиви титли – "Мис Бикини" и "Кралица на красотата". Хубостта й се дължи освен на прекрасното тяло, което си е Божи дар, и на руските й корени, пише "Новинар".

Гери има сестра, която също се занимава с моделство.

Въпреки че неведнъж светските клюки свързваха актрисата и танцьорка с разни богати господа, слуховете останаха без доказателства. А що се отнася до тайнствения и сериозен мъж, който владее сърцето на госпожица Аролска от години – той все още е неизвестен.

Освен като еротична моделка блондинката показва и отлични танцувални умения. Малко хора знаят, че именно Гери е изкусителната красавица, която заиграва сиртаки в известната у нас реклама на узо. Актрисата разказва, че била изключително щастлива, когато след оспорван кастинг продуцентите се спрели именно на нея.

"За заснемането на самата реклама отидохме до прекрасния гръцки остров Скиатос" - обяснява Гери, като си спомня, че е имала цели два дни на разположение да събира слънчеви лъчи и да се разхожда из райското кътче.

Красавицата, която е известна с перфектните си мерки, обаче не си пада по мастиката и през топлите месеци пие главно студено бяло вино. През зимата моделката залага главно на класическото червено вино.

Актрисата от „Пълна лудница” от години работи с Джуди Халваджиян и въпреки че не е завършила НАТФИЗ, винаги е мечтала за „големите роли”. "Да работиш с такъв екип е страхотно удоволствие. Още откакто навърших пълнолетие, Маги Халваджиян започна да ме кани, когато снимаше клипове на известни бг изпълнители.

Първата ми голяма проява на екран беше в клипа на Слави Трифонов "Кажи на майка си"’. После се снимах и с Азис и с още много други. Истината е, че обичам телевизията” – споделя Гери Аролска, която е една от най-сексапилните корици на родния "Плейбой".

Блондинката е любимка на Устата – появява се в 5 различни видеа към негови песни. Освен това предизвикателното момиче се превърна в любовница на фолкпевицата Андреа в един от клиповете й.

За ролята й в лентата „Островът” на режисьора Камен Калев Гери разказва, че се явила на два кастинга. След предварителния й дали сценария и трябвало да демонстрира актьорските си заложби пред продуцентския екип. "Само няколко дни след това вече бях на снимачната площадка.

Тогава все още не знаех, че Летисия Каста е основно действащо лице в лентата”, споделя Аролска. За Камен Калев заявява, че е наистина страхотен режисьор и тайно се надява и занапред да има възможността да работи с него. В бг лентата Гери играе фолкпевица. Истинска фолкпевица, с букли, тежък грим и пайети, която обаче хич не може да пее.

„Бия по барабаните, уча ги да танцуват сиртаки, без да пея, че ще изплаша гаргите. В интерес на истината на кастинга са очаквали да се появи истинска фолкпевица, но аз ги изненадах. Важното е, че първите минути въобще не загряваха коя съм, казаха ми, че не слушат фолк и затова може би не ме познават. Беше много забавно", споделя Аролска.

За да се превъплъти максимално добре в образа на чалга дива, са й били нужни единствено „повече буклички и вафлички в косата, прозрачна рокля, големи мигли и силно червило”. Единственият попфолк атрибут, от който Гери не се е възползвала, е силиконът, тъй като просто не й бил нужен.

Тайната на перфектната фигура на блондинката се крие в многото тренировки и специалния й режим на хранене. "Цял живот спортувам, ходя на танци и на фитнес. Дълги години съм се занимавала с бойни изкуства. От тях се научих да бъда търпелива и разбрах, че всички хубави и трайни неща се случват бавно."

Относно конкурса "Мис Плеймейт" изкусителката разказва, че много пъти е съжалявала за участието си. Не й харесва имиджа на момичета, които застават пред обективите на фотографите на "Плейбой".

От главата до петите Гери Аролска е напълно естествена за разлика от повечето сексапилни модели, които прибягват до пластичните си хирурзи. „Напълно натурална съм, нямам никакви интервенции по тялото си” , категорична е блондинката.

За настоящата година госпожица Аролска си пожелава здраве и се надява през идната 2011 г. българите да бъдат малко по-добри един към друг.