Войната известни-неизвестни участници става все по-кървава, a като Фермер на седмицата Ася Капчикова изпрати на дуел най-големия си враг във Фермата – македонското девойче Юлиана.

По този начин обаче плеймейтката изигра лоша шега на Гери Дончева, защото именно срещу нея Юлиана избра да се изправи на дуела, научи  HotArena.

Тя не скри неприязънта си към дамите, звезди в шоуто: “Започнала съм чистка – моята мисия е известните жени да си тръгнат първи – докрай ще се боря да ги разкарам от Фермата.”, категорична е Юлиана.



Статистиката показва, че всеки известен участник, който се е изправял на дуел във втория сезон на Фермата, е губил. Вън от играта вече са Крум Савов и Елен Колева.

Въпреки това обаче Гери Дончева не губи кураж и се кани да даде всичко от себе си срещу съперничката си.

“Статистиката може да бъде променена – аз съм нахъсена да спечеля тази битка защото тук дори не става въпрос само за мен, а за битката “популярни срещу непопулярни”. Моята мотивация е много по-силна, защото аз харесвам хората тук, харесва живота си тук, дори повече от този навън, колкото и бляскав да изглежда отстрани. Освен това аз съм по-добре физически подготвена и по-спокойна от Юлиана.”, разсъждава манекенката.

Дали Ася ще бъде причина още един ВИП участник да напусне Фермата ще стане ясно в неделя, когато на ожесточен дуел една срещу друга ще се изправят Гери и Юлиана.

Снимка: Facebook