Моделът и отскоро рап изпълнител Гери Дончева по принцип обича да си казва каквото ѝ е на езика.

Затова и не пожали Светския лъв Евгени Минчев по повод последните му изказвания. Хубавицата използва профила си в социалната мрежа Facebook, за да направи официално опровержение на коментарите му по неин адрес.

"Писмената реч е конкретна и по повод. За това днес я използвам по повод интересното изказване на Евгени Минчев, твърдящо, че съм присъствала на Руския летен бал в Лондон благодарение на него, както и че съм имала проблеми с паметта.

С паметта нямам никакви проблеми за разлика от него самия. Преди пет години Евгени продаваше куверти за Бала, тъй като бе закупил повече и аз КУПИХ от него! Кувертът, както и РАЗХОДИТЕ по пътуването ми до Лондон, са покрити от самата мен – до ден днешен е така!



Следващи години съм била канена от г-н Сусченко и сама, директно към организацията на Бала, съм плащала скромния благотворителен куверт.

Гери Дончева изригна срещу Лорд МинчевFacebookСами преценете кой е прав. Това, че съм му направила услуга през 2010 г. да не му "увиснат" вече платените куверти, дали е предпоставка да твърди, че съм там благодарение на него?", казва красавицата.

Всъщност Минчев не за първи път попада под "прицела" на родни красавици. Преди време "Мис България 2009" Антония Петрова пък твърдеше, че именно той е измислил прякора ѝ Крокодила и го тиражирал в медиите.

"И още нещо интересно по повод ПАМЕТТА.

Паметта ми е ОТЛИЧНА, кристално си спомням колко услуги съм му правила в личен план, как е ползвал стаи в хотела на моето семейство, без да ги плаща, разбира се, и как след това вместо благодарност получих медиен шамар, който ми дойде като житейски урок да преценявам с кого си общувам и за кого да се раздавам.

Що се отнася до роклята, която ми бе специално направена от ПАЛОМА ФЕШЪН, тя бе видяна от над 19 000 човека за около 1 час от публикуването ѝ в моята фен страница във Facebook и събра над 500 харесвания за първите 20 минути!

...И по повод "късите" крака – това наистина ли го има предвид във физически план???



Казват, че една снимка може да каже повече от 1000 думи, ето една снимка за хубав край!", допълва Гери Дончева.