Моделката Гери Дончева, която нашумя преди време с участието си в тв реклама и се сдоби с прякора „Булката с чеиза“, е прибрала щедрата си гръд, решена да стане детски писател.

Причина за участието й в „ДикOFF“ е втората й книжка с детски приказки. Което пък даде повод на устатия журналист Сашо Диков да изплакне очи и да използва думите „гърди“ и „бюст“ във всяко второ изречение.

„Как може да имаш такива перфектни, страхотни гърди и да не искаш да ги снимаш? Това си е Божи дар“, попита вечният ценител на женската хубост.



„Вероятно са дар. Но те са за мен, моите близки и хората, които ме обичат. Аз не се правя на примадона, която иска да изтъква коя е. Благодаря ти за комплиментите, но аз се съсредоточавам върху други неща. Всеки ден виждам красиви момичета, но красотата е много относителна“, заяви Гери.

Тя допълни, че не обича хората да я гледат единствено в деколтето.

Диков я попита как ще коментира думите на Денис Ризов, казани в интервю за "ШОУ", че е „незначително момиче“. Гери заяви, че не желае да се връща към времето, когато са били близки. „Пък и не искам да говоря за човек, който се явява в нетрезво състояние в ефир“, вметна тя, цитирана от Blife.bg