Топ моделът Гери Дончева, която напоследък имаше изключително натоварена програма, изявявайки се като водеща на церемонията по връчването на "Златната игла", както и дефилирайки на Sofia Fashion Week, най-сетне намери време да разпусне.

За своето развлечение тя избра черно парти в столичен клуб, където участие имаше рапърът Dim4ou.



Гери бе в приятелската компания, на нейния колега - начинаещия модел Стефан, астролога - Персиан и гримьорката и съветничка в министерството на земеделието - Анастасия.

Това обаче, което направи силно впечатление, е че очарователната моделка носеше върху деколтето си цели 3000 лв. Не бързайте да смятате, че това е стойността на кубици силикон - съвсем не, Гери продължава да има най-пищния и красив естествен бюст в родния хайлайф.

Върху него действително тя носеше $1,500, именно това е цената на лимитираното колие, дело на световноизвестните дизайнери Dean & Dan (Dsquared).

Същата вечер в хитовия клуб купонясваше и плеймейтката Ася Капчикова, която бе конкурентка на Гери в риалити формата "Фермата", но в заведението двете демонстрираха много близки отношения и дори си направиха няколко селфита.

Снимки: Planet