Най-новата водеща в телевизия BiT Гери Дончева призна, че е загубила дете преди близо десет години. Пред Венета Райкова тя категорично отказа да назове името на бащата, но успокои, че след серия операции отново е в състояние да има деца. Една от тези интервенции стана причина Гери да отпадне от предаването „Фермата” миналата година през есента. Красавицата още не била във форма заради операцията и затова изгубила двубоя за оставане в риалити предаването.

Днес Гери уточнява, че няма мъж до себе си, но пък професионалния й живот се развива стремглаво. Освен детските книги, които пише от години, заедно с майка си и сестра си менажира хотел на морето, а от уикенда води и предаването „Карамел” по телевизия BiT.

Въпреки че доскоро бе известна предимно като манекенка, тя признава, че много внимателно подбира изявите си на модния подиум. Дончева държи да подчертае, че няма никакъв силикон в тялото си, затова дори си направила рентгентова снимка на бюста, който я превърна в звезда след рекламата за сиренцето.