Живот си живее красивата синоптичката Гергана Малкоданска.

Откакто се загаджи със заможния интериорния дизайнер Алекс Ковачев, чаровницата обикаля света.

Смените ѝ се поемат от двете ѝ колежки Никол Станкулова и Деси Банова, които вече били бесни заради честите отсъствия на Гери, издават запознати.

Преди броени дни червенокосата хубавица се завърна от Мароко, където изкара 10 дни в компанията на новия си любим и на група приятели.

Преди това синоптичката обиколи Австрия, Германия, Франция и стигна чак до Китай, където останала потресена от високата степен на замърсяване на въздуха.

Не отдавна тя посети и Тайланд, като не пропусна да качи снимки в социалната мрежа, пише ПИК.

На фотосите хубавицата обикновено е сама, но според запознати всичките ѝ екзотични екскурзии са организирани и финансирани от Алекс Ковачев, който натрупа състояние, работейки за клиенти из цяла Европа.

Амбициозният дизайнер обслужва не само богати чужденци, но и много платежоспособни българи. Обзавел е домовете на редица родни звезди, сред които водещата Гала и музикантът Влади Ампов - Графа.

Доскоро Малкоданска пазеше интимната си връзка с Ковачев в тайна.

След като се раздели със сина на Ахмед Доган – Демир, красавицата възнамеряваше да държи личния си живот далеч от светлините на прожекторите, ала не издържа дълго. Преди два месеца тя представи новото си гадже на светско събитие.