Таен годеж е направила синоптичката на Нова телевизия Гери Малкоданска.

Червенокосата красавица е получила предложение за брак от сравнително новото си гадже - милионера Алекс Ковачев.

Новината зарадвала най-много бившия й кандидат-свекър - Ахмед Доган. Почетният председател на ДПС никога не е харесвал Малкоданска за снаха и направи всичко възможно да я раздели от сина си Демир Доган.

Алекс Ковачев и Гери са заедно от повече от половин година. За това време известният интериорен дизайнер успя сериозно да завърти главата на Малкоданска, като всеки месец я водеше на различно райски кътче по света.

Именно на такова място Гери е получила предложението си за брак, шушукат в кулоарите на Нова, пише седмичник. По време на ваканцията им на остров Сицилия, Ковачев й подарил огромен букет с червени рози, в една от които се криел и годежният пръстен.



Веднага след като влюбените се върнали от Италия, Малкоданска запознала родителите си с Алекс, който официално поискал ръката й. Засега няма насрочена дата за сватба, като се предполага, че двойката ще изчака поне до другата година, за да подготви грандиозна церемония.

Българската Никол Кидман умишлено крие щастливата новина, за да не дразни бившия си Демир Доган, който имал доста сприхав характер.