Мускулест бодигард неотлъчно следва тийнпевицата и зорко бди да не падне и косъм от главата й, видя "България Днес".

18-годишната изпълнителка се появи дебютно с личния си охранител във вторник вечерта. Тя беше гост на първите по рода си лайфстайл награди под името Paradise Lifestyle Awards, които се проведоха в столичен мол. Гери Никол веднага събра възхитените погледи на присъстващите заради демонстрираното високо ниво.

Облечена в искряща рокля, младата певица бързо се превърна в атракция №1 на вечерта и постоянно се радваше на внимание. Гардът обаче стоеше само на метър от нея и внимателно оглеждаше кой я доближава и дори кой иска да се снима за спомен с любимката си. Той не я последва единствено на сцената, където Гери Никол получи наградата си за клип на годината в поп музиката.



По време на церемонията се случи нещо неочаквано, което масовата аудитория трудно прие и гледаше с невярващи очи. Гери Никол и друга актуална тийнпевица - Дара, демонстрираха изключителна близост. Двете открития от дълго време бяха в тиха война и се бореха за вниманието на подрастващите, което стана причина за влошаването на отношенията им. В публичното пространство се коментираше, че двете не могат да се гледат, водени от тежката конкуренция.



Гери Никол и Дара оставиха взаимната вражда в миналото и вече са изключително близки, направо палаво близки

Актуалната истина се оказа друга - двете са много близки приятелки и се наслаждават на купонясването заедно. Гери Никол дори не се посвени публично да опипа дружката си, като двете превърнаха случката в повод за силен смях и забава. Тийнизпълнителките останаха след края на церемонията, за да прекарат още време заедно и да разпуснат с общи приятели.



Двете преживяха обща свалка с участника от "Х фактор" и настоящ рапър Иво, който опита да флиртува с всяко от момичетата, но никоя от тях не се поддаде и той си тръгна сам. Награда имаше и за Дара, която спечели за дебют на годината и имаше честта да открие концерта, изпълнявайки своята песен в компанията на две танцьорки.

Снимки: "България днес"